سبد خريد شما : 0 مورد
جمع : تماس بگیرید
سبد خريد شما خالي ميباشد !
محصول بروزرساني
صورتحساب کن
ورود ثبت نام

ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

ایجاد حساب کاربری

گزینه های * دار الزامی می باشند.
نام *
نام کاربری *
رمز ورود *
تائیدیه رمز ورود *
نشانی پست الکترونیک *
تائیدیه نشانی پست الکترونیک *
Super User

Super User

چهارشنبه, 06 مرداد 1400 ساعت 18:22

انتخاب یو پی اس مناسب

یو پی اس مناسب برای کار

یو پی اس مناسب برای کار  : برای اطمینان از اینکه شما همیشه یو پی اس مناسب با نیازهای خود را انتخاب می کنید.

 

حتما این هشت مورد را در طول فرایند انتخاب در نظر بگیرید:

 

توپولوژی

سوال شماره یک این است که آیا شما باید یک یو پی اس تبدیل تک، تبدیل دوگانه و یا چند حالته بگیرید؟

پاسخ تا حد زیادی به این بستگی دارد که چقدر بهره وری انرژی برای سازمان شما نسبت به حفاظت مهم است.

یو پی اس های تبدیل تک کارآمد تر از دستگاه های تبدیل دوگانه هستند، اما حفاظت کمتری دارند. که آنها را برای بارهایی که تحمل بالاتری برای شکست دارند، مناسب می کند.

به طور خاص تر، یو پی اس های آماده به کار (اساسی ترین نوع یو پی اس تبدیل واحد) به طور کلی بهترین گزینه برای برنامه های کاربردی کوچکتر، مثل دسکتاپ و راه حل های لحظه ای هستند، در حای که یو پی اس های خط تعاملی به طور معمول برای سرور کوچکتر، ذخیره سازی و شبکه برنامه های کاربردی مستقر در مراکز با دسترسی به برق AC نسبتا عاری از مشکل، ترجیح داده می شوند.

یو پی اس های تبدیل دوگانه، که بالاترین سطح حفاظت را ارائه می دهند، کمتر کارآمد هستند، اما معمولا انتخاب استانداردی برای حفاظت از سیستم های ماموریت بحرانی می باشند.

یو پی اس های چند حالته اگرچه ممکن است گران تر از سیستم های تبدیل تک یا دوگانه باشند، بهترین انتخاب برای شرکت هایی که به دنبال رسیدن به یک ترکیب بهینه هم از بهره وری و هم ازحفاظت هستند، می باشند.

 

 

تک فاز در مقابل سه فاز

زمانی که ابزار برق تولید می کند، آن در سطح سه فاز است. این نوع از برق در دسترس تقریبا همه مشتریان تجاری و صنعتی است، چرا که آنها به طور معمول مصرف کنندگان زیادی از برق هستند.

برق سه فاز از سه “فاز” سیم جداگانه استفاده می کند، که اجازه می دهد برق بالاتر به یک نقطه یا بار تک تحویل داده شود. اکثر صاحب خانه ها تنها برق تک فاز در دسترس دارند، زیرا خانه ها معمولا کاربران قدرت کوچک هستند.

برق تک فاز از طریق یک یا دو سیم فاز، که از ابزار سیستم برق سه فاز با استفاده از ترانسفورماتور مشتق شده اند، تحویل داده می شوند.

یو پی اس های تک فاز تمایل دارند یک گزینه معقول و مقرون به صرفه برای برنامه های کاربردی ساده تر و کوچکتر با الزامات کیلو ولت آمپر پایین باشند، که معمولا در خانه، کسب و کارهای کوچک و در دفاتر راه دور و یا ماهواره ای که در آن قدرت محاسباتی کمتر از ۲۰٫۰۰۰ ولت آمپر است، دیده می شوند.

یو پی اس های سه فاز به طور کلی انتخاب برای برنامه های کاربردی کیلو ولت آمپر بالا، که معمولا پیچیده تر و دارای تراکم محاسبه بالا هستند را ترجیح می دهند.

ساختمان های بزرگ چند طبقه، مراکز داده و تاسیسات صنعتی حفاظت از فرآیندهای با قدرت بالا، به طور معمول مشتریان یو پی اس سه فاز هستند، زیرا آنها نیاز به توزیع مقادیر زیادی از برق در مسافت های نسبتا طولانی دارند.

امتیاز یو پی اس در مقدار بار است، در ولت-آمپر (VA)، که برای پشتیبانی طراحی شده است. یو پی اس ها با رتبه / امتیازی به کمی ۳۰۰ VA و به زیادی  ۵٫۰۰۰٫۰۰۰ VA یا بیشتر، در دسترس هستند.

از این روش بسیار اساسی برای تعیین یو پی اس تقریبی ای که سازمان شما نیاز دارد استفاده کنید:

  1. یک لیست از تمام تجهیزاتی که یو پی اس شما محافظت خواهد کرد تهیه کنید.
  2. تعیین کنید که هر دستگاه داخل لیست چه مقدار ولت و آمپر دریافت می کند.
  3. برای هر دستگاه، ولت را در آمپر ضرب کنید تا به شکل VA برسید.یو پی اس مناسب برای کار
  4. تمام اشکال VA را با هم جمع کنید.
  5. مجموع این رقم را در ۱٫۲ ضرب کنید، تا در اتاق را برای رشد بسازید.

یو پی اس ی که شما می خرید باید یک امتیاز برابر یا بیشتر از تعداد نهایی ای که شما در مرحلع ۵ به آن رسیدید داشته باشد، مگر اینکه شما اطلاعات بار دقیق تری برای تجهیزاتی که در حال حفاظت از آنها هستید داشته باشید.

 

در اینجا چند ملاحظات اضافی ای که به باید خاطر داشته باشید عبارتند از:

  • تکیه تنها بر روی رتبه بندی پلاک ممکن است منجر به این شود که شما سیستم یو پی اس بزرگ انتخاب کنید، بنابراین همیشه با استفاده از ابزار ماشین حساب تولید کننده تجهیزات اندازه خود را حساب کنید، در صورت موجود بودن.یو پی اس مناسب برای کار
  • اکثر تولید کنندگان ابزار مبتنی بر وب و یا اندازه قابل دانلود دارند که می توانید از نزدیک قدرت دریافتی تجهیزات خود را بر اساس پیکربندی ای که استفاده می کنید، تخمین بزنید.
  • هنگام توسعه یک معماری حفاظت از قدرت متمرکز، شما به طور معمول kVA UPS بزرگتر از یک طرح حفاظت از قدرت توزیع را گسترش می دهید.
  • اگر یو پی اس شما از موتور، درایوهای با سرعت متغیر و یا پرینتر های لیزری حمایت می کند، ظرفیت VA بیشتری به نیاز خود اضافه کنید تا برای قدرت هجومی زیادی که در زمان راه اندازی دستگاه رخ می دهد، حساب شود.یو پی اس مناسب برای کار
  • فروشنده یو پی اس شما می تواند در انتخاب یو پی اس مناسب و امتیاز برای این نوع برنامه های کاربردی کمک کند.یو پی اس مناسب برای کار
  • شرکت هایی که پیش بینی رشد سریع نزدیک و یا میان مدت دارند، باید از چند پله بالاتر از ۱٫۲ در هنگام ساختن در اتاق برای رشد در روش بالا استفاده کنند.یو پی اس مناسب برای کار
  • بنابراین سازمان هایی که انتظار می رود سرور سخت افزاری خود را به زودی ارتقاء دهند، به عنوان سرور های جدیدتر باید الزامات قدرت بالاتر از مدل های قدیمی تر داشته باشند. 

یو پی اس ها در طیف وسیعی از عوامل شکل می آیند که به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:

rack-mounted و مستقل. بزرگترین یو پی اس ها در عوامل شکل rack-mounted در دسترس نیستند، بنابراین شرکت ها با الزامات قدرت قابل توجهی تقریبا همیشه از دستگاه های مستقل استفاده می کنند.یو پی اس مناسب برای کار

برای شرکت های با نیازهای متواضع تر، تصمیم گیری بین یو پی اس های rack-mounted و مستقل تا حد زیادی یک موضوع فلسفه طراحی مرکز داده است. برخی سازمان ها در تلاش برای تحکیم سخت افزار تا حد امکان در محوطه خود از یو پی اس های  rack-mounted استفاده می کنند.

دیگران ترجیح می دهند مقدار فضای قفسه های موجود برای سرور را با استفاده از یو پی اس های مستقل به حداکثر برسانند. از نقطه نظر فنی و مالی، رویکرد آن ذاتا به دیگری برتر نیست.

چهارشنبه, 06 مرداد 1400 ساعت 15:00

روغن ترانسفورماتور و نحوه عملکرد آن

روغن ترانسفورماتور ، نحوه عملکرد ، تصفیه و تاثیر روغن ترانس بر طول عمر ترانس

روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس ، نوعی روغن عایق الکتریکی محسوب می گردد که به منظور عایق کاری و همچنین خنک کاری انواع ترانسفورماتورهای توزیع برق، خازنهای ولتاژ بالا، سوئیچ ها و مدارشکن ها از آن استفاده می شود.

روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس ، که به روغن دما بالا نیز معروف است، معمولا از روغن های با پایه معدنی تولید می شوند اما به منظور بهبود کیفیت در کارایی و همچنین سازگاری با محیط زیست، افزودنی های کاربردی و بهتری به آن اضافه می شود.

به دلیل خصوصیت عایق کاری و خنک کنندگیِ روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس ، این روغن باید دارای قابلیت بالای هدایت حرارت و پایداری شیمیایی و همچنین قابلیت دی الکتریک خوبی باشد و این قابلیت ها را حتی تا دمای بالا به مدت زمان قابل توجهی حفظ کند.

روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس و عوامل موثر بر آن

روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس هم وظیفه عایقی را به عهده دارد و هم وظیفه خنک کنندگی. از این رو عواملی بر شرایط و خواص روغن موثر هستند که عبارتند از:http://pooyatrans.com/wp-content/uploads/2021/01/oil-feature2-300x196.png 300w" sizes="(max-width: 472px) 100vw, 472px" style="box-sizing: border-box; vertical-align: middle; display: inline; float: left; margin: 0px 1.6em 1.6em 0px; max-width: 100%; height: auto; letter-spacing: 0px !important;">

  • تغیرات درجه حرارت محیط
  • بار سیستم و سطوح ولتاژ مورد استفاده
  • آلودگی و نا خالصی های موجود
  • امکان حضور هوا و نفوظ آن در روغن
  • فضا و موقعیت نصب ترانسفورماتور
  • عملیات و نحوه نگهداری

 

 

عوامل موثر بر فساد روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس عبارتند از:

  • نفوذ رطوبت
  • درجه حرارت بالا و شدید
  • اکسیداسیون و اسیدی شدن روغن
  • وارد شدن ذرات معلق و ناخالصی در روغن

تست های سالیانه و حد مجاز روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس

انجام به موقع تست های روغن علاوه بر افزایش کیفیت و عمر روغن موجب بالا بردن ضریب اطمینان بهره برداری و عمر عایق جامد می گردد.

کنترل کیفیت روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس در زمان بهره برداری

برای کنترل کیفیت روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس در حال سرویس و نگهداری آن یک دستورالعمل عمومی از طرف IEC-422 توصیه شده است. برای رروغن ترانسفورماتور – روغن ترانس بایستی 7 تست زیر پشت سر گذاشته شود:

  • استقامت دی الکتریک IEC-156
  • اسیدیته روغن IEC-296
  • ضریب تلفات عایقی IEC-250
  • کشش سطحی IEC296-A
  • مقدار گاز حل شده IEC-599
  • مقدار آب محلول ISO-R760
  • میزان لجن و رسوب IEC-422

نمونه گیری روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس

نحوه نمونه گیری روغن باید مطابق استاندارد IEC-567 باشد. نمونه روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس نشان دهنده رطوبت و آلودگی روغن است. محافظت روغن از آلودگی هوا در موقع نمونه برداری و بخصوص محکم بودن درب ظرف روغن تا رسیدن به آزمایشگاه بسیار ضروری است.

تصفیه روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس

یکی از روش های افزایش دوام روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس در زمان بهره برداری، احیا روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس است. به همین منظور تصفیه فیزیکی و شیمیایی روغن انجام می گیرد.

تصفیه فیزیکی: در این تصفیه روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس به صورت پیوسته در یک مدار بسته از قسمت پایین ترانسفورماتور به کمک یک پمپ مکیده شده و گرم می شود. سپس روغن را از یک فیلتر عبور می دهند تا ذرات معلق در آن جذب گردد. بعد از آن روغن را در یک محفظه خلا می ریزند.

تصفیه شیمیایی: علاوه بر تصویه فیزیکی روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس را از خاک رنگبر عبور می دهند. در این روش علاوه بر دستگاه تصفیه فیزیکی به آن یک پمپ و یک منبع اضافه می گردد. در این منبع خاک رنگبر ریخته شده و پمپ روغن گرم را از این خاک عبور می دهد.

برای جلوگیری از نفوذ لجن و رطوبت به سیم پیچ ها روغ تمیز پاشیده و کاغذ را با خلا خشک می کنند. در این روش بهتر است روغن گرم حدود 50 درجه را نیز برای مدت کوتاهی وارد ترانسفورماتور کرد و سپس آن را خارج نمود. اغلب شرکت های تولید و توزیع ترجیح می دهند همراه باتصفیه فیزیکی عمل تصفیه با خاک رنگبر را نیزبا حدود 1% وزن روغن انجام دهند.

خشک کردن ترانسفورماتور

در صورتی که به هر دلیل سطح روغن ترانسفورماتور برای مدتی پایین تر از سطح هسته و سیم پیچ داخل ترانسفورماتور قرار گیرد و یا روغنی که بدان اضافه شده مشکوک باشد، در این صورت احتمال جذب رطوبت توسط مواد  عایق وجود دارد.

اگر میزان رطوبت در کاغذ بیشتر از 5/2 درصد و میزان اشباع درصدی روغن بالاتر از 30 درصد شود باید ترانسفورماتور را خشک کرد. خشک کردن به روش های مختلفی از جمله با استفاده از دستگاه های تصفیه روغن، خشک کردن تحت خلا، خشک کردن به روش القایی، خشک کردن در کوره و خشک کردن تحت اشعه مادون قرمز انجام می شود.

ساده ترین روش برای خشک کردن ترانسفورماتورهای توزیع استفاده از روش اتصال کوتاه است. در این روش ابتدا باید جداره مخزن ترانسفورماتور را در حد امکان با پوشش های عایق گرما پوشاند تا افزایش درجه حرارت آن سریع تر انجام گیرد. سپس با اتصال کوتاه از طرف فشار ضعیف ولتاژی معادل Uk % به طرف فشار قوی اعمال می گردد.

روغن زدن یا شارژ روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس

اگر سطح روغن یا ارتفاع آن در درجه روغن نما پایین بیاید باید مقداری روغن عایق به منبع انبساط افزوده گردد. به هنگام اضافه نمودن روغن اختلاف بین درجه حرارت روغن تازه و روغن موجود در ترانسفورماتور نباید از 5 درجه سانتی گراد تجاوز کند. اگر سطح روغن تانک پایین باشد روغن به آرامی از دریچه بالای تانک به داخل آن تزریق شده و این دریچه به خوبی مسدود و آب بندی می گردد سپس باقی روغن از دریچه مخزن انبساط ریخته می شود تا از جمع شدن هوا در زیر درپوش جلوگیری شود. در این هنگام باید مجاری هواگیری بوشینگ ها باز باشد تا هوای داخلی آنها تخلیه گردد. پس از سرریز روغن از این مجاری پیچ های مربوطه باید محکم و آب بندی شوند. به هنگام هواگیری باید دریچه بالایی رله بوخهلتس به طور متناوب باز و بسته شود تا جریان روغن آن دیده شود. روغن اضافه شده باید از همان نوع روغن قبلی موجود در ترانسفورماتور باشد. این کار باید تحت خلا انجام بگیرد.

مخلوط کردن روغن های مختلف

مخلوط کردن روغن های مختلف بدون مطالعه مجاز نیست. در صورتی که اجبار به مخلوط کردن دو نوع مختلف روغن به میزان معین باشد می توان ابتدا مقداری از این مخلوط با همان درصد اختلاط تهیه و مصنوعا پیر نمود. اگر پایداری مخلوط در برابر اکسید شدن همچنان پابرجا بود مخلوط کردن دو نوع به میزان درنظر گرفته شده بدون اشکال است.

اضافه کردن مواد ضد اکسیداسیون به روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس

درصورتی که ترانسفورماتور از ابتدا چنین ماده ای را داشته باشد بهتر است پس از تصفیه فیزیکی- شیمیایی نیز این ماده را به آن اضافه کرد .اضافه کردن این ماده ضد اکسیداسیون در حالت گردش روغن انجام می گیرد تا به خوبی با آن مخلوط گردد. مقدار آن طبق استاندارد و ASTMD-3787 برابر .30 درصد وزن روغن است.

آزمایش های قبل و بعد از پر کردن روغن در ترانسفورماتور

روغن ترانسفورماتور – روغن ترانس را لازم است قبل از وارد کردن به ترانسفورماتور تصفیه فیزیکی نمود تا میزان رطوبت گاز موجود در آن گرفته شود. سپس تحت خلا روغن را وارد ترانسفورماتور کرد. اصولا برای ترانسفورماتورهای مهم قبل و بعد از پر کردن ترانسفورماتور، آزمایشهایی نظیر استقامت دی الکتریک، مقدار گاز حل شده در روغن، کشش سطحی، عدد اسیدی، ضریب تلفات عایقی، اندیس پولاریزاسیون و رنگ ظاهری انجام می شود.

پیشنهادات مهم جهت نگهداری بهتر روغن و جلوگیری از فساد آن

  • نمودار برداری و انجام آزمایشات دوره ای روغن مطابق استاندارد.
  • تصفیه کردن روغن در زمان لازم مطابق با روش های استاندارد و با توجه به نتایج تست ها
  • جلوگیری از تماس روغن با اکسیژن و رطوبت هوا از طریق منبع ذخیره با کیسه هوایی
  • ایجاد یک سیستم آب بندی کامل و مناسب و بازدید آن در فواصل مشخص
  • وارینش کردن روغن به داخل ترانسفورماتور تحت پروسه خلا
  • تزریق کردن روغن به داخل ترانسفورماتور تحت پروسه خلا
  • تغییر مشخصات نمونه روغن که بهترین معرف تغییرات تدریجی یا ناگهانی در کارکرد ترانسفورماتور میباشد، در پرونده های مربوط به هر ترانسفورماتور ثبت شود.
  • نتایج کلیه آزمون ها حتی پس از تصفیه نیز جهت پیگیری های بعدی ثبت شود.
  • کنترل درجه حرارت روغن بسیار مهم است.لذا با کاهش درجه حرارت محیط توسط تهویه عمر آن را افزایش دهید
  • از مخلوط کردن روغن ها با درجه آلودگی مختلف و از محصولات مغایر با یکدیگر خود داری شود.
  • بارگذاری بر روی ترانسفورماتور باید مطابق با استاندارد IEC-354 باشد
  • جلوگیری از تغییرات زیاد بار از طریق سعی در یکنواخت کردن منحنی بار روزانه
  • تقسیم بار متعادل روی فاز ها جهت جلوگیری از ایجاد تلفات و در نتیجه افزایش حرارت
دوشنبه, 04 مرداد 1400 ساعت 14:57

انواع یو پی اس و مشکلات برق

منبع تغذیه نیروی بدون وقفه (یو پی اس)، که به عنوان باتری تقویت‌کننده هم نامیده می‌شود، منبع نیروی الکتریکی را که به تجهیزات متصل شده است با جریان نیرو از یک منبع باتری، در طول قطعی برق حفظ می‌کند. یک یو پی اس از تجهیزات برقی به نیروی باطری به صورت مدوم تغییر جهت خواهد داد.

یک یو پی اس به صورت نرمال برای حفاظت از کامپیوترها، تجهیزات ارتباط تلفنی یا دیگر ابزار الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد وقتی که یک قطعی نیروی برق غیرمنتظره می‌تواند باعث اختلال در روند تجاری یا از میان رفتن داده‌ها شود.

مسائل و مشکلات رایج در نیروی برق:

انواع مختلفی از مسائل و مشکلات مربوط به نیروی برق وجود دارند که یک یو پی اس این اختلالات را اصلاح خواهد کرد و این تأثیر یو پی اس به موقعیت و نقش ایجاد شده توسط سازنده‌اش، بستگی دارد. این مسائل و مشکلات عبارتند از:

1) قطعی برق

2) افت ولتاژ ـ کاهش ولتاژ کوتاه‌مدت

3) کاهش ولتاژ ـ ولتاژهای پایین برای یک دوره طولانی‌مدت زمانی.

4) افزایش ولتاژ ـ افزایش ولتاژ برای یک دوره طولانی‌مدت زمانی

5) شارش ولتاژ ـ افزایش ولتاژ کوتاه‌مدت یا ایجاد اختلال در روند روشنایی

6) نویز در خطوط ـ اختلالات موجود در شکل موج نیروی برق

طرح‌های یو پی اس:

حالت اضطراری (stand by) و خط دوسویه، دو نوع از طرح‌های UPS می‌باشند که به صورت گسترده برای حفاظت از سیستم‌های فروش کاربرد دارند.

حالت stand by (اضطراری)

Stand by UPS، مشکل افت ولتاژ را حل می‌کند و بصورت کلی از طریق شارش ولتاژ حفاظت از تجهیزات را در صورت وجود مشکل افت ولتاژ محقق می‌سازد. این طرح از UPS به راحتی باعث جریان نیروی برق در تجهیزات می‌شود وقتی افت ولتاژ، کاهش ولتاژ یا حتی دیگر شرایط مربوط به ولتاژ رخ می‌دهند. حالت stand by در UPS، حالت باتری را وقتی این رویدادها رخ می‌دهند، تغییر خواهد داد تا اینکه نیروی برق تجهیزات به یک سطح نرمال برسد. این طرح از لحاظ هزینه خیلی موثر می‌باشد و به صورت کلی باعث استفاده از یک موج مربع یا موج مربع اصلاح شده در زمان فعالیت باتری می‌شود. این واحدها بصورت کلی در واحدهای VA600 و پایین‌تر یافت می‌شوند و برای مصارف خانگی یا پایانه‌ی کامپیوتری منفرد در یک کاربرد تجاری طراحی شده‌اند. یکی از معایب واحد اضطراری این است که افت ولتاژ، کاهش ولتاژ یا دیگر شرایط تغییر ولتاژ باعث خواهند شد که یک UPS اضطراری حالت باتری را تغییر دهد و این امکان دارد باعث خالی شدن کامل باتری و قطع آن شود، هرچند ولتاژ در خطوط هنوز وجود دارد.

خط دوسویه: در این طرح از یک تنظیم‌کننده اتوماتیک ولتاژ (AVR) استفاده می‌شود. یک AVR باعث می‌شود که UPS، بدون ایجاد تغییر در نیروی باتری، خط ولتاژ وارد شده را تقویت کرده و یا افزایش دهد. این طرح باعث می‌شود که UPS اکثر افزایش ولتاژ طولانی‌مدت یا دیگر مشکلات ناشی از کاهش ولتاژ را بدون خالی شدن باتری، اصلاح کند. مزیت دیگر این طرح، این است که باعث کاهش تعداد انتقالات به باتری می‌شود و این عمر مفید باتری را افزایش می‌دهد. واحدهای UPS دارای خط دو سویه، از جمله رایج‌ترین طرح‌ها برای واحدهای رده KVA5/0 تا kVA5 می‌باشند و در خروجی موج مربع یا خروجی‌های مربع سینوسی در دسترس قرار دارند.

یو پی اس کم‌هزینه بصورت زیادی در قابلیت عبور از خط در طرح‌های stand by و خط دوسویه، تاثیر زیادی ندارد. همه سیستم‌های نیروی برق هوشمند UPS از مبدل براساس تکنولوژی عبور استفاده می‌کنند که باعث فراهم شدن عبور نیرو از کامپیوتر به هر دوی یو پی اس و دیگر ابزار متصل شده به آن می‌شوند.

راه‌حل‌های کیفیت نیروی برق جامع از سیستم‌ها در مقابل رده وسیعی از مسائل و مشکلات نیروی برق حفاظت خواهند کرد. یک یو پی اس دارای طرح خط دوسویه به همراه تجهیزات عبور خط، همه شش مشکل و مسئله‌ی ذکر شده در بالا را مخاطب قرار می‌دهد و تضمین خواهد کرد که این مسائل و مشکلات نیروی برق روی تأسیسات شما تاثیری نخواهند گذاشت.

انواع گروه اتصال برداری ترانسفورماتور و نحوه اتصال سیم پیچها در ترانس سه فاز

گروه اتصال در یک ترانسفورماتور سه فاز با توجه به نحوه اتصالات سیم پیچ های فشار قوی و فشار ضعیف تعریف می شود. انواع گروه اتصال برداری ترانسفورماتور به سه شکل مثلث(D)، ستاره(Y)، و زیگزاگ(Z) می باشد. در شکل زیر انواع گروه اتصال برداری ترانسفورماتور نشان داده شده اند. حروف بزرگ اشاره به اتصالات داخلی سیم پیچ فشار قوی و حروف کوچک اشاره به اتصالات داخلی سیم پیچ فشار ضعیف دارند. حروف بزرگ همیشه در گروه اتصال در ابتدا نوشته می شوند.

وقتی نقطه صفر ترانسفورماتور از طریق ستاره یا زیگزاگ در دسترس گذاشته شود از علامت YN یا ZN و zn یا yn استفاده می شود. اعداد(صفر یا 5 یا غیره) نشان دهنده اختلاف فاز ولتاژ خطی طرف فشار ضعیف نسبت به ولتاژ خطی سمت فشار قوی در جهت عکس چرخش عقربه ساعت به میزان عدد گروه اتصال ضرب در 30 درجه می باشد. به عنوان مثال Dyn5 یعنی:

نوع اتصال فشار قوی: مثلث

نوع اتصال فشار ضعیف: ستاره

نقطه نترال از سمت فشار ضعیف در دسترس می باشد.

موج ولتاژ فشار ضعیف به میزان 150 درجه از موج ولتاژ فشار قوی عقب تر می باشد.

 

مفهوم گروه اتصال برداری ترانسفورماتور

به طور مثال برای گروه اتصال (Dyn5) چنانچه اتصال طرف فشار قوی (مثلث) به شبکه با ترتیب توالی مثبت (ABC) باشد در این حالت عدد 5 مبین این است که فاز ولتاژ خطی در طرف فشار ضعیف از نظیر خودش در سمت فشار قوی به اندازه 5 * 30 درجه در جهت مثلثاتی عقب تر است. ولی چنانچه ترتیب اتصال با توالی منفی (ABC) باشد به اندازه 5 * 30 درجه در جهت مثلثاتی جلوتر خواهد بود.

 

چرا برای کامپیوتر باید از یو پی اس استفاده کرد؟

اکثر دستگاه های یو پی اس علاوه بر عمل به عنوان یک پشتیبان هنگامی که خاموشی برق ، به عنوان سیستم های اطمینان بخش تامین جریان الکتریسیته برای کامپیوتر و لوازم جانبی را فراهم می سازند. اگر کامپیوتر یک جریان ثابت از برق دریافت نکند، اغلب آسیب ها، مانند خرابی سخت افزارها، تخریب پایگاه داده و … می تواند رخ دهد.

در حالی که یک سیستم UPS برای تکمیل یک سیستم کامپیوتری نیست، ولی از جمله یکی از مهمترین بخشهای محافظتی به عنوان بخشی از رایانه شما همیشه توصیه می شود.

کامپیوترها در مقابل یک وقفه خرابی غیر منتظره برق حساس و آسیب پذیرند. کامپیوتر اگر به درستی خاموش نشود، باعث می گردد هارد دیسک، اجزای ضروری که داده ها را ذخیره می کنند، آسیب ببینند. سیستم شما ممکن است دیگر قادر به شناسایی هارد دیسک نباشد، یا ممکن است هارد دیسک قادر به چرخش درست نباشد. اگر چنین اتفاقی بیفتد، هر چیزی از قطع شدن موقت به از دست رفتن داده یا حتی ایجاد مشکلات سخت افزاری داخلی رخ می دهد. فرایند بازیابی داده های از دست رفته اغلب غیرممکن است و موجب اتلاف در زمان، انرژی و هزینه شود.

 

 

اهمیت استفاده یو پی اس برای کامپیوتر

آنچه که کامپیوتر شما از شبکه قدرت ایران انتظار می رود، برق 220 ولت AC است که در 50 هرتز نوسان دارد (ولتاژ در واقع یک نیرو یا انرژی الکتریکی است که سبب ایجاد جریان الکتریکی در سیم یا مدار می شود. واحد اندازه گیری آن ولت است و در مدارات الکتریکی با (V) نشان داده می شود.) یک کامپیوتر می تواند تفاوت های جزئی را از این مشخصات تحمل کند، اما انحراف قابل توجه سبب می شود که منبع تغذیه کامپیوتر خراب شود. یک یو پی اس بطور کلی کامپیوتر را در مقابل چهار مشکل قدرت برق مختلف محافظت می کند:

  • وقتی ولتاژ افزایش می یابد ، افزایش بار زمانی که ولتاژ در محدوده بزرگتری از محدوده فوق الذکر قرار گیرد.
  • کاهش بار زمانی ولتاژ در محدوده کمتری از محدوده فوق الذکر
  • خرابی کامل برق – زمانیکه شبکه برق قطع می گردد یا فیوز ساختمان می پرد.
  •  اختلاف فرکانس – زمانی که قدرت در چیزی غیر از 50 هرتز نوسان می کند.

داشتن یک منبع تغذیه کم یا زیاد می تواند مشکلاتی را نیز ایجاد کند. ولتاژ بالا می تواند منجر به گرمای بیش از حد شود که هرگز برای تجهیزات مکانیکی و الکترونیکی مناسب نیست. ولتاژ پایین می تواند مانع از بروزرسانی کامپیوتر در سطوح بهینه آن شود.

قدرت خالص یک مساله مهم دیگر برای کامپیوترها است. اگر شما در یک ساختمان قدیمی هستید یا در ناحیه خاصی قرار دارد، گاهی اوقات قدرت بواسطه دیوار خروجی ساختمان نادیده گرفته می شود. قدرت خالص دارای ولتاژ و فرکانس مناسب است. قدرت ناخالص باعث می شود کامپیوتر شما به سختی کار کند، ناکارآمد شدن اجزای داخلی آنرا فراهم آورد.

از همین رو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی ناشی از اختلالات برق به کامپیوتر استفاده از یو پی اس اکیدا توصیه می گردد.

کنسرواتور ترانسفورماتور

منبع کنسرواتوری در واقع یک مخزن استواله ای شکل می باشد که روی یک پایه بر روی سقف ترانسفورماتور در جایی که مخزن اصلی قرار دارد نصب می گردد. دلیل اصلی استفاده از این منبع انبساط این است که روغن عایق و خنک کننده در مخزن اصلی بتوانند به راحتی منبسط و منقبض گردند و در واقع انبساط و انقباض روغن به راحتی در این منبع جبران شود. حال چطور این اتفاق می افتد و ترانسفورماتور دارای منبع انبساط چطور عمل می کند، به عبارت دقیق تر زمانی که ترانسفورماتور در حال کارکردن است و دمای محیط ترانسفورماتور افزایش می یابد، حجم روغن درون مخزن ترانسفورماتور افزایش می یابد. مخزن کنسرواتوری فضای کافی برای انبساط روغن ترانسفورماتور را فرآهم آورده و همچنین به عنوان مخزنی برای تزریق روغن در ترانسفورماتور عمل می کند.

 

 

ساختار و کارکرد ترانسفورماتور کنسرواتوری

این مخزن که به شکل سیلندر یا استوانه ای است در دو طرفه بسته می شود و برای هر دو طرف یک پوشش بازرسی قرار گرفته شده است که امکان حفظ و نگهداری را آسان نماید و تمیزکاری درون منبع انبساط امکان پذیر باشد. توجه داشته باشید که لوله کنسرواتوری یا به عبارتی لوله هایی که از مخزن روغن ترانسفورماتور خارج می شوند، از قسمت پایینی در منبع انبساط کار گذاشته می شوند. سر لوله کنسرواتوری که در منبع انبساط قرار می گیرد، با یک درپوش پوشانده شده و در درون این منبع کار گذاشته می شود. دلیل استفاده از درپوش این است که از ورود پسماند روغن و رسوب آن به درون مخزن از طریق منبع انبساط جلوگیری نماید. به طور معمول سیلیکاژل از طریق از بالا وارد منبع انبساط می شود، چرا که در صورت وارد شدن از پایین باید به گونه ای قرار بگیرد که بالاتر از سطح روغن درون کنسرواتوری باشد. در واقع این فرآیند متضمن عدم ورود روغن به رطوبت گیر سیلیکاژل است، حتی اگر ترانسفورماتور در حداکثر نقطه کارکرد خود قرار داشته باشد. زمانی که حجم روغن عایق ترانسفورماتور در اثر کارکرد ترانسفورماتور افزایش می یابد و دمای محیط نیز زیاد می شود، فضای خالی بالای روغن درون منبع انبساط به طور موقت اضافه حجم روغن را در خود جای می دهد و از طرفی وقتی ترانسفورماتور کار کمتری انجام می دهد، ترانسفورماتور خاموش شده و دمای محیط کاهش می یابد و سپس روغن درون مخزن منقبض شده و به هوای بیرون اجازه می دهد که به درون منبع انبساط با کمک رطوبت گیر وارد شده و با فشار به روغن آن را به مخزن روغن بازگرداند.

ترانسفورماتور کنسرواتوری ایران ترانسفو

ترانسفورماتور کنسرواتوری ایران ترانسفو به این خاطر اینگونه نام گذاری می شود که در طراحی و ساخت این ترانسفورماتور توزیع از سیستم روغن مرتبط با هوای بیرون استفاده می شود و در این حالت هوای محیط از طریق رطوبت گیر در تماس با روغن بوده و می تواند انبساط و انقباض روغن درون مخزن را جبران نماید در واقع روغن موجود در این دستگاه هم نوعی ماده عایقی به حساب می آید و هم به عنوان ماده خنک کننده برای سیم پیچ ها و هسته به کار می رود. 

سوالات متداول پیرامون ترانسفورماتور کنسرواتوری

1.ترانسفورماتور کنسرواتوری چیست؟

یک ترانسفورماتور توزیع روغنی اگر برای جبران انبساط و انقباض روغن درون مخزن از یک لوله استوانه ای شکل در قسمت بالای خود استفاده نماید، ترانسفورماتور کنسرواتوری به حساب می آید.

2. آیا ترانسفورماتور کنسرواتوری یک ترانسفورماتور توزیع روغنی دارای منبع انبساط است؟

کنسرواتور همانطور که از نام آن پیداست به معنی کنسرو است، فضای بسته ای که برای نگهداری هوا و روغن مناسب است، در نتیجه زمانی که از ترانسفورماتور توزیع روغنی با منبع انبساط صحبت می کنیم منظورمان ترانسفورماتور کنسرواتوری است چرا که منبع انبساط همانند یک کنسرو عمل کرده و علاوه بر این جلوی جذب رطوبت را می گیرد می تواند انبساط و انقباض را در محفظه جبران نماید.

3. کارکرد ترانسفورماتور دارای منبع انبساط به چه صورت است؟

کارکرد این دستگاه ها به این صورت است که با افزایش حجم روغن هوای درون منبع انبساط منقبض می شود و بر عکس اگر حجم روغن کاهش یابد می تواند به افزایش حجم هوا منجر شده و روغن را به درون مخزن اصلی روغن باز گرداند.

4. تولید ترانسفورماتور توزیع با منبع انبساط در شرکت ایران ترانسفو به چه صورت است؟

در شرکت ایران ترانسفو به طور معمول ترانسفورماتور توزیع روغنی به خصوص ترانسفورماتور کم تلفات در حالت معمول از نوع دارای منبع انبساط ساخته می شود و سیستم آن یک سیستم روغن مرتبط با هوای بیرون است.

5. انواع ترانسفورماتور کنسرواتوری چند مدل را شامل می شوند؟

ترانسفورماتور کنسرواتوری دارای دو مدل ترانسفورماتور کنسرواتوری با محفظه اتمسفری و ترانسفورماتوری دارای منبع انبساط با محفظه دیافراگمی می باشد.

دوشنبه, 04 مرداد 1400 ساعت 12:55

انواع ترانسفورماتور های ایران ترانسفو

تقسیم بندی انواع ترانسفورماتورهای ایران ترانسفو : از لحاظ نوع ماده عایقی و خنک کننده

اگر تقسیم بندی ترانسفورماتور توزیع از لحاظ نوع ماده عایقی و خنک کننده باشد، انواع ترانسفورماتورهای ایران ترانسفو به دو دسته ترانسفورماتور خشک رزینی و ترانسفورماتور توزیع روغنی تقسیم می شود. یک ترانسفورماتور خشک فاقد روغن است و سیم پیچ ها نیز در آن رزین اندود شده اند و با ریخته گری و تزریق رزین حبس می شوند. از مزیت اصلی استفاده از این ترانس ها تحمل حرارتی بالا و عدم آتش سوزی و اشتعال است. ترانسفورماتور توزیع روغنی نیز خود به دو دسته تقسیم می گردد. مورد اول دسته ای از ترانس توزیع روغنی هستند که از لحاظ طراحی مخزن و چگونگی ارتباط با هوای محیط به دو گروه سیستم روغن مرتبط با هوای بیرون و سیستم روغن بسته تقسیم می گردند. اولین گروه بیانگر ترانسفورماتور توزیع روغنی دارای منبع انبساط یا ترانسفورماتور کنسوراتوری است و مورد دوم ترانسفورماتور هرمتیک به حساب می آید.

 

 

تقسیم بندی انواع ترانسفورماتورهای ایران ترانسفو : از لحاظ نوع ماده عایقی و خنک کننده

از لحاظ تقسیم بندی بر اساس کارکرد که پیشتر نیز به آنها اشاره شد، ترانسفورماتور قدرت وظیفه انتقال انرژی الکتریکی با تغییر ولتاژ را داشته و به طور معمول در فضای آزاد و فضای بسته به صورت نصب زمینی و یا داخل اتاق ترانسفورماتور طراحی می گردند. ترانسفورماتور زمین بیشتر در جهت ایجاد مرکز ستاره یا نقطه نول در پست های انتقال به کار می رود و معمولا سیم پیچ ثانویه برای انتقال انرژی ندارد. ترانسفورماتور کمپکت که ترانسفورماتور زمین و کمکی است، ترکیبی از یک ترانسفورماتور زمین و یک ترانسفورماتور توزیع در یک دستگاه بوده و جهت ایجاد نقطه مرکزی اتصال ستاره و تغذیه در پست انتقال به کار می رود. ترانسفورماتور ویژه توزیع نیز جهت تغذیه برق واحدهای صنعتی به کار رفته و از لحاظ مشخصات فنی به صورت خاص طراحی می شود برای مثال توان، ولتاژ، تعداد سیم پیچ ها، تعداد فاز، اتصالات، نوع بارگیری، شرایط محیطی و غیره منجر به طراحی های مختلف و مدلهای مختلف برای مصرف کنندگان این قبیل از دستگاه ها می شود. این مدلها شامل ترانسفورماتور تکفاز، سه سیم پیچ، یکسوساز، کوره، دارای کلید تنظیم ولتاژ تحت بار (OLTC)، دارای سیستم خنک کننده اجباری، خروج بوشینگ ها از روی دیواره ها، دارای جعبه کابل و bust duct به همراه تجهیزات حفاظتی خاص می شوند.

 

بر روی پلاک مشخصات ترانسفورماتور توزیع، اطلاعاتی درج شده است که در بهره برداری صحیح از ترانسفورماتور کمک می کند. در ادامه می توانید توضیحات پلاک مشخصات یک ترانسفورماتور توزیع را مشاهده کنید.

1) در اولین سطر معمولا نام سازنده به همراه لوگوی این شرکت بر روی پلاک درج میشود.
2) سطر اول:
در قسمت Type نوع ترانسفورماتور براساس کدبندیهای شرکت سازنده مشخص می گردد. در شرکت ایران ترانسفو کد بندی ترانسفورماتورهای توزیع بدین قرار است:

کد TSUN ترانسفورماتور نرمال (پرتلفات)
کد THUN ترانسفورماتور هرمتیک نرمال
کد TGUN ترانسفورماتور خشک
کد ESUN ترانسفورماتور تکفاز
کد LTSUN ترانسفورماتور توزیع کم تلفات

چهار رقم بعد از کد ترانسفورماتور نشان دهنده توان نامی و ولتاژ ترانسفورماتور براساس کد سازنده می باشد.
به عنوان مثال LTSUN5044 مشخص کننده ترانسفورماتور توزیع کم تلفات با توان نامی 100KVA و ولتاژ 20KV می باشد. 
در قسمت No شماره سریال ترانسفورماتور حک می شود که برای هر ترانسفورماتور منحصر به فرد بوده و اهمیت بسیار زیادی دارد. کلیه مدارک مربوط به این ترانسفورماتور (اعم از مدارک طراحی، ساخت، تست، آزمون و ...) براساس این شماره سریال در کارخانه سازنده بایگانی یا تحویل خریدار می گردد.
در قسمت Year سال ساخت ترانسفورماتور درج می گردد.
 
توضیحات پلاک مشخصات ترانسفورماتور توزیع (از بالا به پایین):
3) سطر دوم:
در قسمت Rated Power توان نامی ترانسفورماتور (در بار نامی) برحسب کیلو ولت آمپر حک می شود.
در قسمت Kind نوع ترانسفورماتور نشان داده می شود. در اینجا PT به معنای power transformer است (در مقایسه با ترانسفورماتورهای جریان، ولتاژ و ...)

نکته مهم: مطابق تعریف استاندارد IEC60076 کلیه ترانسفورماتورهای با توان نامی بیشتر از 1KVA و ولتاژ حداقل یکی از سیم پیچها بیشتر از 1kv ترانسفورماتورهای قدرت PT نامیده می شوند. این تعریف با تقسیم بندی رایج در ایران در خصوص ترانسفورماتورهای توزیع (حداکثر ولتاژ کمتر از 33 کیلوولت) و قدرت (حداقل ولتاژ بیشتر از 63 کیلوولت) متفاوت است.

در ستون آخر سطر دوم فرکانس نامی ترانسفورماتور درج می گردد.

توضیحات پلاک مشخصات ترانسفورماتور توزیع (از بالا به پایین):
4) سطر سوم
در قسمت Rated Voltage ولتاژ نامی در کادر وسط و ولتاژهای ماکزیمم و می نیمم (در تپ اول و تپ آخر) در بالا و پایین حک می شوند. در مستطیل مقابل نیز ولتاژ نامی ثانویه ذکر می شود. (اتصالات دقیق انشعابات و ولتاژهای متناظر هر پله تپ چنجر در دیاگرام های پایین پلاک ذکر می شود)
قسمت Kind of Service نوع استفاده از ترانسفورماتور ذکر می شود (مثلا ترانسفورماتور دائم تحت بار، ترانسفورماتور زمین و ...) CONT در اینجا به معنای Continuous یا ترانسفورماتوری است که برای بارگیری تحت بار پیوسته طراحی شده باشد.
بخش Vector Group گروه برداری ترانسفورماتور را نشان می دهد که دانستن آن بویژه برای موازی کردن ترانسفورماتور ضروری است.
در بخش Sys. Highest Voltages حداکثر ولتاژ سینوسی پیوسته قابل تحمل سیم پیچی ها یا Um که ترانسفورماتور براساس آن طراحی شده است. ذکر می گردد. 7.2/1.1 بدین معناست که حداکثر ولتاژ سینوسی (فرکانس 50 هرتز) قابل تحمل سمت فشار قوی ترانسفورماتور با ولتاژ نامی 6KV برابر 7.2KV و حداکثر ولتاژ سینوسی (فرکانس 50 هرتز) قابل تحمل سمت فشار ضعیف ترانسفورماتور با ولتاژ نامی 0.4KV برابر 1.1KV است. این مقادیر در استاندارد IEC60076-3 ذکر شده است.

در پلاک نامی ترانسفورماتورهای قدرت علاوه بر Sys. Highest Voltages مقادیر ولتاژ اعمالی LTAC (یا Applied در استاندارد قدیم IEC60076-3) و همچنین ولتاژ ضربه صاعقه LI برای هر سیم پیچ نیز درج می شود که توضیحات بیشتر در این خصوص در زمان معرفی پلاک نامی ترانسفورماتور های قدرت (که با پلاک نامی ترانسفورماتورهای توزیع متفاوت است) ذکر خواهد شد.
 
5) سطر چهارم:
قسمت Rated Current جریانهای نامی اولیه و ثانویه برحسب آمپر درج می شوند.
در بخش Insulation Class کلاس عایقی کاغذ مورد استفاده در ترانسفورماتور ذکر می شود. معمولا در ترانسفورماتورهای روغنی کلاس عایق A و در ترانسفورماتورهای خشک کلاس عایق F یا H می باشد. در جدول ذیل حداکثر درجه حرارت قابل تحمل هر عایق ذکر شده است:

کلاس عایق کاغذی مهمترین پارامتر در محاسبات حرارتی ترانسفورماتور و همچنین تنظیمات ترمومترها، فن ها و پمپ ها می باشد.
 
6) سطر پنجم:
امپدانس اتصال کوتاه یا امپدانس ولتاژ
 
دوشنبه, 04 مرداد 1400 ساعت 12:41

مولفه های باتری یو پی اس

باتری  یو پی اس:

به غیرازمداراصلی یو پی اس ،دیگرمولفه اصلی آن باتری است که انرژی لازم را برای استفاده وسیله ای که تحت پوشش یو پی اس قرارمیگیرد فراهم میسازد. اندازه باتری برای تعیین اندازه ups ازهرچیزدیگری مهمتراست.همچنین اندازه باتری متناسب با انرژی ذخیره شده در ups و بنابراین زمانی است که یو پی اس میتواند یک بارمشخص را تحت پوشش قراردهد. اکثر باتریهایی که در ups استفاده میشوند مشابه باتری هایی هستند که دراتومبیلها مورد استفاده قرارمیگیرند یعنیباتری های سربی –اسیدی 12 ولت، اگرچه تفاوتهای مهمی نیز وجود دارد. باتریهای اتومبیل نیروی الکتریسیته را با استفاده ازواکنش اسیدسولفوریک بر روی صفحات سربی که درمایع معلق است تولید میکنند، به همین دلیل به آنها باتری های ” معلق درمایع” میگویند. این قبیل باتری ها برای استفاده در یو پی اس مناسب نیستند زیرا این امکان وجود دارد که اسید ازمحفظه باتری به بیرون نشت کند و همچنین هنگام شارژ باتری ممکن است گازهیدروژن قابل اشتعال تولید شود که دریک محیط بسته میتواند خطرناک باشد.
به همین خاطر،باتری های یو پی اس ازنوع مخصوصی هستند : باتریهای سربی-اسیدی با دریچه تنظیم شده. این باتری ها برای جلوگیری از هرگونه احتمال فرارهیدروژن یا نشتی اسید، کاملاً بسته شده اند. برای کاهش بیشتر احتمال نشتی، اسید با لایه هایی از نمد یا فیبر پوشانده شده است که آن را سرجای خود نگاه دارد. این باتری ها مزایای بسیاری نسبت به باتری های سنتی معلق درمایع دارند ازجمله این که به راحتی میتوان آنها را درمسافت های طولانی حمل ونقل کرد زیرا درمقابل نشتی محافظت شده اند درحالیکه باتری های سنتی معلق درمایع به عنوان یک ماده خطرناک و ریسک پذیر درنظرگرفته میشوند. تنها نقطه منفی باتری های ups این است که قیمت آن ها در ظرفیت های مشابه دو یا سه برابر از باتری های معمولی بیشتر است. تمام باتری ها برحسب ولتاژ نامی (برحسب ولت) وظرفیتشان (برحسب آمپر- ساعت) طبقه بندی می شوند. یک آمپر- ساعت معرف مقدار انرژی لازم برای فراهم کردن یک آمپر جریان در زمان یک ساعت با ولتاژ معین می باشد. مقدارآمپر- ساعت بیشترمعرف ظرفیت بیشتر باتری می باشد. (دربروشور اکثر یو پی اس ها درمورد ظرفیت آمپر- ساعت باتری مستقیماً بحث نشده است ولی ممکن است در برگه مشخصات آن،اطلاعات دقیق تری درمورد آن یافت شود).
بنابراین به عنوان مثال یک باتری 17 آمپر- ساعت 12 ولت میتواند یک بار 17 آمپری و 12 ولتی را به مدت یک ساعت و یا یک بار یک آمپری 12 ولتی را بمدت 17 ساعت پوشش دهد (تئوری) . ولی درعمل، ظرفیت یک باتری به این بستگی دارد که شما با چه سرعتی از آن جریان بکشید . بنابراین، بیان اینکه ظرفیت یک باتری ، مقدار آمپر- ساعت مشخصی است به این معنا است که آن ظرفیت با نرخ تخلیه مشخصی اندازه گیری شده است. مثلاً باتری که ظرفیتش 20 آمپر- ساعت است اگر با نرخ یک آمپر در هرساعت تخلیه شود، اگر همان باتری با نرخ 5 آمپر درساعت تخلیه شود ممکن است ظرفیت آن فقط 18 آمپر- ساعت باشد. معنای این حرف آن است که بار یک آمپری برای 20 ساعت ولی بار پنج آمپری تنها برای 3 ساعت( و نه 4 ساعت) تحت پوشش واقع میشوند. این یک نکته مهم در مورد زمان پشتیبانی  میباشد

یک باتری سربی- اسیدی واقع شده در یک فریم فلزی در یک یو پی اس . نوشته های روی باتری موارد مهمی در مورد آن مدل خاص را به شما میگوید: 12 ولت و7.2  آمپر – ساعت

 

 

نکته :
بعضی از ups ها دارای مجموعه باتری های قابل گسترش هستند که اگر بارمجموعه اضافه شد بسیار سودمند می باشد. شما میتوانید با استفاده ازیک کانکتورمخصوص روی ups و قابلیت اضافه کردن یک یا چند مجموعه باتری که توسط فروشنده ارائه میشود به ظرفیت باتری های خود اضافه کنید.
از آنجایی که عملکرد باتری بر روی واکنش های شیمیایی استوار است تمام باتری ها بالاخره از کار خواهند افتاد. بسیاری از یو پی اس های خوب این شرایط را بااندازه گیری ولتاژ باتری که درحال شارژ است درک میکنند، بعضی دیگر از یو پی اس ها این شرایط را زمانی که در حال تست کردن خود هستند متوجه می شوند. درطی زمان، ولتاژ باتری وهمچنین ظرفیت آن ،زمانی که پر است کاهش می یابد وتوانایی آن برای حفاظت از وسایل شما کم می شود. خوشبختانه بیشتر ups های جدید دارای باتری های قابل تعویض توسط مصرف کننده، زمانی که یو پی اس مشغول کار است میباشند. ( باتری های قابل تعویض)
هرچه شما بهتر از باتری مراقبت کنید، عمر آن افزایش می یابد. باتری های سربی- اسیدی را بهتر است که پر نگاهداریم و آن ها را تاجایی که ممکن است دیر به دیر پر و خالی کنیم. درشرایط عادی استفاده از یک ups ، باتری توسط شارژر داخلی پر نگاه داشته میشود وظرفیت باتری بندرت کاهش می یابد که این برای افزایش عمرباتری ایده آل است.
مهم است که وقتی شما از ups با انرژی باتری استفاده میکنید و علامت هشدار مبنی بر اینکه باتری تقریباً خالی شده است را دریافت می دارید به آن علامت توجه کنید و باتری را درحداقل زمان ممکن دوباره شارژ کنید. معمولاً یک ups باتری خود را بطور کامل تخلیه نمیکند زیرا دراینصورت عمر باتری کاهش خواهد یافت.
هرگز توجه کرده اید که اگر اتومبیل شما روشن نشود معمولاً در یک صبح سرد زمستانی خواهد بود؟ علت این امر جدا از مکانیزمهای اتومبیل که احتمالاً در اثر سرما تنبل شده اند این است که ظرفیت باتری و همچنین ولتاژ، هر دو در اثر سرما کاهش می یابند. یو پی اس شما باید در دمای اتاق استفاده ونگاهداری شود. اگر ups درجای سردی نگاهداری می شده است قبل از استفاده از آن بمدت 24 ساعت آن را در دمای اتاق قراردهید تا از نظر دمایی با محیط به تطابق برسد.

 

توجه :
به مشخصات upsدقت کنید. هرگز یو پی اس و باتری را دردمایی کمتر از آنچه سازنده تعیین کرده است قرار ندهید بخصوص اگر باتری خالی باشد زیرا ممکن است خراب شود.
به عنوان آخرین مطلب، به خاطرداشته باشید که وقتی یک ups نو رابرای اولین بار به برق می زنید، چندساعت طول میکشد تا باتری آن شارژ شود. دراین مدت یو پی اس احتمالاً مشکلات برق شهر را برطرف می کند ولی اگر برق برود ممکن است با مشکل مواجه شویم .

اخطار :
باتری های سربی- اسیدی خطرناک هستند، حتی آن هایی که پوشش دار باشند ،هنگام استفاده ازآن ها به نکات زیرتوجه کنید:
باتری را در معرض شوک های فیزیکی قرار ندهید. به آنها نباید ضربه شدید وارد نمود یا از جایی پرت کرد زیرا ممکن است باعث نشتی و خرابی گردد.
به دلیل وجود موادشیمیایی خطرناک، این باتری ها باید به طرزمناسبی بازیافت شوند. آن ها را درسطل های زباله خانگی نیندازید.
هرگز هیچ باتری را درآتش نیندازید زیرا احتمال انفجار وجود دارد.
اتصال کوتاه یک باتری با وصل کردن مستقیم دو ترمینال آن به یکدیگر در حالی که هیچ باری ازآن گرفته نشده است ممکن است باعث افزایش میزان گرما و حتی انفجار شود. همیشه ازپوشش های پلاستیکی برای پوشاندن قطب های باتری درهنگام کاربا آن، استفاده کنید. دقت کنید که چیزهایی مانند جواهر آلات و یا هر چیزی که بتواند بطور همزمان با دو قطب باتری اتصال برقرار کند کنار باتری جا نگذارید، اگرفلزات مستقیماً باهر دو قطب باتری تماس حاصل کنند، حرارت حاصله ممکن است باعث ذوب آن فلز شود وآن رابه کانکتور باتری بچسباند و دیگر قابل برداشتن از قطب باتری نباشد که این امر باعث به وجود آمدن یک شرایط خطرناک می گردد.

 

دوشنبه, 04 مرداد 1400 ساعت 12:36

معرفی شرکت ترانسفورماتور سازی کوشکن

 

شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن عضو گروه بزرگ ایران ترانسفو و تولید کننده انواع ترانسفورماتورهای توزیع روغنی  که از سال 1383 فعالیت خود را شروع کرده و توانسته با تکیه بر دانش روز دنیا و ماشین آلات وتجهیزات مدرن و نیروی متخصص کار آزموده جایگاه برجسته ای در بازار های داخــلی و خارجی به خود اختصاص دهد.

عمده محصولات این شرکت شامل انواع ترانسفورماتورهای توزیع روغنی کم تلفات،تکفاز، کمپکت،زمین،دو ولتاژی و ترانسفورماتورهای با طراحی ویـــژه بدرخواست مشتری می باشند که همگی تولیدات این شرکت مطابق با استانداردهای ملی همچون گواهینامه توانیر و ملی استاندارد و گواهینامه های بین المللی  همچون IEC و DIN طراحی و تولید می شوند.

از آنجایی که ترانسفورماتورهای توزیع یکی از تجهیزات مهم تاثیرگذار بر میزان تلفات انرژی الکتریکی در شبکه های توزیع می باشند و با توجه به تعــــداد زیاد آنها در شبکه ها و ب عنایت به اینکه در تمامی ساعات سال فعال هستند و حتی در حالت بی باری نیز انرژی مصرف می کنند، تلفات آنها در مقایسه با سایر تجهیزات قابل ملاحظه بوده و افزایش جزئی بازده این تجهیزات می تواند مزایای اقتصادی زیادی به همراه داشته باشد. با توجه به سیاست های توانیر در زمینه استفاده از ترانسفورماتورهای کم تلفات ، شرکت ترانسفورماتورسازی کوشکن نیز با طراحی و تولید انواع ترانسفورماتورهای کم تلفات توانسته نــقش بسزایی در تامین و پوشش نیاز بازار داشته باشد.

صفحه1 از5

 تمامی حقوق این وب سایت برای رامان انرژی محفوظ می باشد